Начало Стефан Козарев

Алтернативна медицина

Хематологичен кабинет

Неврологичен кабинет

Кабинет Биофидбек

Кабинет лечение на Аутизъм

Онкологичен кабинет

Кабинет Диабетна невропатия

Физикална терапия и рехабилитация

Кабинет Източна медицина

Алтернативна медицина

Стефан Козарев ПДФ Печат Е-мейл

 

Стефан Козарев

 Стефан Козарев - кинезитерапевт

Стефан Козарев Завършил съм кинезитерапия 1998 година в НСА. Дипломна работа - "Приложение на йога асани при вегето-вазални смущения на горните крайници вследствие на цервикална остеохондроза"

Следдипломни квалификации по: - Класически и китайски масаж, Китайски традиционни методи - акупунктура и мокситерапия, Шиатсу, Тай йога масаж, Юмейхо терапия, основни техники на лечебното ДАО -Занимавал съм се активно с карате, кунг фу и йога!

Като кинезитерапевт съм работил в МБАЛ "Св. Иван Рилски" , ДКЦ "Св. Св. Лука", Клиника Д-р Михайлов, НИИМ Св. Иван Рилски

моб. 0878 866 808 www.vastebor.com

 

 

 

 

 

Кинезитерапия,
Иглотерапия,
Аурикулотерапия,
Мокситерапия,
Вендузи,
Изправителна гимнастика,

Структурираща и балансираща индивидуална гимнастика,
Физиотерапия, 
Мануална терапия, 
Рефлексотерапия,
Ароматерапия

Комплексно безлекарствено повлияване на болката
Процедурите включват комбинация от най-подходящите за дадения случай средства, от изброените по горе,по преценка на терапевта, с цел постигане на максимален оздравителен ефект. Продължителността и броя на процедурите се определя строго индивидуално и зависи от характера (същността) на проблема, избраните средства и реактивността на дадения организъм!
Терапията се извършва на база на комплекс от диагностични методи, прилагани според случая, с цел най -прецизно изясняване на причината за проблема!

ПРИ ПРЕДПЛАЩАНЕ НА ПЕТ МАСАЖА, ПОЛУЧАВАТЕ ЕДИН БЕЗПЛАТЕН, В РАМКИТЕ НА ЕДИН МЕСЕЦ!

Терапевтичен масаж30/50 лв. Класически масаж в съчетание с техники от китайския масаж, съобразени с индивидуалните нужди на пациента(клиента), акцентиращ върху проблемните части и зони!

Тай-йога масаж 60/90 лв.  Тай йога масажът се изпълнява на специална постелка на земята, като клиента е облечен в удобни леки дрехи без колани, копчета, ципове и т.н.

Шиатсу 60 лв. Шиатсу масажа спомага за активизиране на енергийната циркулация, както и на циркулацията на кръвта, с което рязко подобрява функционалността на организма и способства за засилване на собствените му лечебни сили!

  Рефлексотерапия/Зонотерапия40 лв. Рефлексотерапията е такъв вид терапия, при който, чрез третиране на определени зони на ходилата и подбедриците се оказва въздействие върху определени вътрешни органи и структури, които обикновено са далеч от мястото на въздействие Аромамасаж 50 лв. Изкуството на ароматерапията е известно още от древни времена. В днешно времеароматерапията се прилага или като строго лечебен метод или като част отдълбоко релаксиращите масажни процедури.
Китайски масаж 50 лв.  Основната идея на китайския масаж е да допринесе за правилното протичане и разпределение на енергията в човека , така че тя да бъде в непрекъснато, преливащо се равновесие. Прилагането на източната мъдрост в помощ на самите нас почти винаги ни кара да се убеждаваме в нейната правота!
Китайски масаж на глава 36 лв. Китайският масаж на глава е по класическа методика за общо въздействие. Обработват се врата, лицевата и окосмената част на лицето. Използват се китайски техники на масаж, както и обработка с акупресура на важни енергийни точки. Масажът оказва неоценим ефект при напрежение в главата от стрес, преумора, надухване, простуда, високо кръвно налягане, мигренозни болки, проблеми в шийния отдел на гръбначния стълб, проблеми с очите, зъбите , ушите и т.н. Помага за засилване на концентрацията, избистря погледа, намалява и премахва болката и напрежението. Повишава оптимизма и чисти негативните мисли и емоции.
Масаж с пчелен мед 25 лв.  Масажът с пчелен мед е стар метод на народната медицина използван в различни краища на света. Той представлява


Индивидуална психоаналитична психотерапия
Голяма част от възможностите ни се крият в себепознанието! Дали и до колко познавате себе си? Задавате ли си въпроси; ако да, достатъчно ли често го правите, и всъщност дали си задавате правилните въпроси?! Оглеждате ли се във взаимоотношенията си; и ако нещо не е наред къде търсите първопричината? Как разрешавате проблемите си, и разрешавате ли ги изобщо? Как ви възприемат другите и това вълнува ли ви? Запитва ли ли сте се поне веднъж за връзката между физическите симптоми и начина, по който се чувствате емоционално? Какви са причините за да реагирате отново и отново по не най-удовлетворителния за вас начин в аналогични ситуации? Със сигурност отговорите са във вас, но дали сами можете да намерите пътя към тях?

Вие сте уникални същества! Това предполага и уникални отговори на вашите питания. Потърсете ги!.... Мога да ви придружа в търсенето, да бъда до вас - когато откривате нови неща за себе си - когато се вълнувате, когато се плашите, когато ви се иска да избягате, когато се срамувате..........
сесия: 50 мин. (веднъж, два пъти, три пъти седмично)
работа с:

 • страхове, фобии
 • проблеми във взаимоотнешенията
 • хранителни разстройства – прекомерна употреба на храни, пристрастеност към храненето, наднормено тегло (булимия, анорексия)
 • алкохолни проблеми
 • трудности в работата
 • въпроси около успешността, себеразвитието, себепознанието
 • преживяването на загуби от различен характер
 • депресии
 • проблеми със съня
 • сексуални проблеми
 • психотерапия при соматични болести и тежки диагнози
 • преживявания, които се завръщат отново и отново и трудно можете да се справите с тях – чувство за безпомощност, вина, гняв, страх – трудно справяне с чувствата
Интерактивна групова психотерапия
Работа в група с 8-10 члена.
Сесия: 90 мин. веднъж седмично.
Тематични групи:
 • група за бременни– обсъждат се чувства и преживявания свързани с бременността и предстоящото раждане, страхове, очаквания, проблеми във взаимоотношенията
 • група за хора със зависимости – алкохолни, наркотични, хранителни проблеми и разстройства
 • група за раково болни – отработване на приемането на диагнозата, начините за справяне с нея, страхове, очаквания
 • интерактивна група за хора с трудности във взаимоотношенията– свързана с опознаването на себе си във взаимоотношенията, опознаване на реакциите си в определени ситуации, как ме виждат другите в общуването, стереотипните реакции, очакванията към другите, ролите в групата.

Групова психотерапия – Психодрама
Работа на модули: 20 учебни часа, в рамките на един уикенд, веднъж месечно.
 • група за собствен опит – в рамките на една календарна година ( 200 учебни часа)
 • обучителни групи по психодрама, ниво “психодрама – асистент” – ( 500 учебни часа.
Семейно консултиране
Ваня Ранкова – клиничен психолог, психотерапевт тел. 0878 866 809
Инна Бранева - клиничен психолог, психотерапевт тел. 0888 258 072