Начало Петър Атанасов

Алтернативна медицина

Хематологичен кабинет

Неврологичен кабинет

Кабинет Биофидбек

Кабинет лечение на Аутизъм

Онкологичен кабинет

Кабинет Диабетна невропатия

Физикална терапия и рехабилитация

Кабинет Източна медицина

Алтернативна медицина

Петър Атанасов - терапевт на националния отбор по волейбол ПДФ Печат Е-мейл

Най-доброто от изтока

Петър Атанасов - терапевт на националния отбор по волейбол

Петър Атанасов

Възстановителни, тонизиращи масажи и арома-терапия

Мануална терапия, кинезио-лепенки и всички други процедури при нас

 

София, ж. к. Люлин (до метростанция "Люлин"),

СПОРТЕН КОМПЛЕКС СИКОНКО

тел. 088 5171765, 088 4751047   e-mail:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.   http://www.trauma-therapy.eu

 

Използване на магнезиево олио и магнезиев гел от терапевта на националния отбор по волейбол Петър Атанасов

"Започнах да използвам магнезий във физиотерапията отскоро и бързо открих неговото благотворно влияние при терапия на травми и контузии. Използвам гелообразната форма на магнезия и я вкарвам в дълбочина на тъканите чрез ултразвук. Прилагам я при мускулни разтежения, контрактури, схващания , възпаления на сухожилията, отоци и др.Възстановителният процес доста се ускорява от факта, че магнезият се абсорбира от тялото по лесно през кожата. Tой въздейства не само локално на травмата, а и на функцията на целия организъм.

Спортистите се нуждаят от този минерал повече отколкото обикновените хора, поради големите натоварвания, а орално магнезият се усвоява много по-бавно и в по-малък процент. Лосионите за трансдермално приложение доставят високи концентрации магнезий до клетъчно ниво направо през кожата, като по този начин се избягват чревните и бъбречните противопоказания, които понякога се появяват в следствие на орална употреба. Този начин на вкарване на магнезия в тялото е доста успешен."

 

ПЕТЪР АТАНАСОВ -

специалност мануална терапия и масажи. Професионален състезател по волейбол.

от Май 2009 г. терапевт на националния отбор по волейбол мъже

шампион на Испания за 2009 г., като състезател на Кай Теруел, Испания

2008 -2009 г. – посещава семинари в Испания и се обучава допълнително с кинезитейпинг терапия; 2008 – 2009 г. - се обучава при терапевта на футболния клуб на Валенсия г-н Хавиер Санчо и работи заедно с него с волейболния шампион на Испания /Кай Теруел/ ; 2008 г. – завършва курсове по масаж, мануална и йомейхо терапия ; от 2007 г. участва в първенството на Испания, като състезател на Кай Теруел ; от 1999 до 2007 г. участва в първенството на Франция, като състезател на Марсилия, Корсика, Сент Актен ; 1997 - 1998 г. - състезател на СК Нефтохимик ; 1997 г. завършва НСА “Васил Левски” – специалност волейбол ; член на националния отбор 1995 – 1996 г. и състезател на СК Славия ; състезател на СК Балканкар, с който през 1995 г. печели бронзов медал на Държавно първенство ; през 1994 г. състезател на СК “Славия”, вицешампион на България и носител на Купа България ; през 1992 г. започва професионалната си кариера, като състезател на СК “Бухово” ; през 1985 г. започва да се занимава с волейбол .

 

Добре дошли в МАГНЕЗИУМ КЛИНИК - Профилактика и лечение на симптоми и болести причинени от магнезиев дефицит

В МАГНЕЗИУМ КЛИНИК най-добрите лекари, съчетаващи най-доброто от традиционната, хомеопатичната и интегративната медицина, ще ви консултират и излекуват от болести причинени от магнезиев дефицит в организма

 

Mагнезиеви продукти Zechstein Original ® Zechstein

 

 

Пийте магнезий... през кожата