Начало Кристално легло

Алтернативна медицина

Хематологичен кабинет

Неврологичен кабинет

Кабинет Биофидбек

Кабинет лечение на Аутизъм

Онкологичен кабинет

Кабинет Диабетна невропатия

Физикална терапия и рехабилитация

Кабинет Източна медицина

Алтернативна медицина

Кристално легло ПДФ Печат Е-мейл

 

 

СТУДИО ЗА ЗДРАВЕ

 

ЛЕЧЕБНО КРИСТАЛНО ЛЕГЛО

 

Лекува болните , предпазва здравите от болести

 

Какво е кристалното легло?

 

Кристално легло е името, дадено на енергийно лечебно устройство. Леглото има седем големи, красиви и много чисти кристали от кварц. Уникалните кристали имат специфично сечение за различна честота. Всеки кристал е насочен над всеки един от седемте човешки енергийни центрове или чакри.  Светлина, избрана  да съответства на цвета на всяка чакра, се излъчва през кристала, за да може нашата енергийна система да получи светлина и енергия в определени ритми и по този начин да се очисти, балансира и синхронизира  енергията.  Клиентът лежи по гръб, със затворени очи по време на сесията, къпейки се в красивия душ на цветове и енергия.

Тъй като кристалите са стабилна структура, вибрацията която носят от хиляди години е непроменена и по този начин действат върху организма и нарушената му вибрация, като я уравновесяват и задействат енергийните пътища. Когато енергията циркулира свободно, човек се чувства в добро здраве и хармония със себе си и околните. Там, където енергията не протича правилно, се стига до енергиен дефицит и нарушена функция на органи, жлези и тъкани. Тялото започва да боледува, човек се чувства отпаднал, стресиран, раздразнителен, с главоболие, влошено качество на съня, болки по мускулите и др.

Всяка болест е следствие на нарушения енергиен баланс в организма.

2035.jpg

 

 

Как лекува КРИСТАЛНОТО ЛЕГЛО?

 

КРИСТАЛНОТО ЛЕГЛО съчетава силата на Кристало и Цветотерапията . Този силен енергиен поток предизвиква  целебно стимулиране на много физически и енергийни нива в човека. Цветната светлина подавана  чрез кристалите е лечебната енергия на КРИСТАЛНОТО ЛЕГЛО. Тъй като цветът се предава чрез кристал върху съответната чакра, чакрата се очиства, зарежда и  балансира с всички други чакри. Това позволява на другите аспекти на нашето същество, било то умствени, емоционални или физически, да бъдат приведени в баланс.

Какво да очаквате след  лечебна сесия ОТ КРИСТАЛНОТО ЛЕГЛО?

Тъй като тази лечебна енергия въздейства на много фини нива, няма състояние, което да не бъде повлияно.

Има много доклади за настъпили изцеления. Възстановяването може да се случи на много различни нива, духовно, умствено, емоционално  и физическо. Хилядите хора, които са имали  лечебни сесии на КРИСТАЛНОТО ЛЕГЛО  са отчели следните ползи:

Повече енергия

Чувство на дълбока релаксация

Чувство на повече вътрешен  мир

Чувство на цялостно благосъстояние

По-дълбоко духовно разбиране на себе си и своите житейски ситуации, отношения и др.

Засилване на интуицията

Устойчивост на стрес

Мускулна релаксация

По-добро качество на съня

Подобрена функцията на жлезите

Кварцовите кристали на леглото са много специални и уникални.  Чрез всеки кристал протича пулсираща светлина трептяща със собствена честота, която има хармонизиращо въздействие върху нашето енергийно тяло. Това позволява на тялото ни да въвежда неговите духовни, емоционални и физически аспекти в равновесие и да активира отново своите лечебни сили.

Много хора разказват необикновени ефекти и преживявания по време на и след сеансите.

Препоръчително е да се почива и да се пие много вода след сеансите.

Поради силното позитивно стимулиране на имунната система до високо и гарантирано ниво, Кристалната светлинна терапия се препоръчва за всички случаи на физични или психологични проблеми и за забавяне на стареенето.

В края на процедурата се получава повишаване на различните нива: физическо, психическо, психологическо, етерно, астрално. По отношение на умственото и емоционалното нива кристалите отстраняват причините за неадекватно поведение и остарели начини на мислене. Те заместват зависимостта със самостоятелност и чувство за собствена стойност. Физически заболявания, били те леки или по-сериозни, се изцеляват ефективно чрез Кристалната светлинна терапия , която активно стимулира телесния потенциал за самовъэстановяване.

Кристалната светлинна терапия се използува в стотици центрове за лечение по света. Тя е съвместима с всички други терапии, както и с традиционната медицина.

Колко време продължава процедурата?

Продължителността на сеанса с Кристално легло зависи от индивидуалното ниво на здравето и баланса на енергийните центрове /чакрите/. Нормалната процедура трае 20 минути.

 

 

Адрес:
БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД
ГР.СОФИЯ - 1233
КВ.БАНИШОРА, УЛ.БЕЛАСИЦА№22, ПАРТЕР, МАГАЗИН 8

 

тел. 0879661231

http://www.bozestvena-svetlina.com

 

e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.