Начало Грация М Руси Русев

Алтернативна медицина

Хематологичен кабинет

Неврологичен кабинет

Кабинет Биофидбек

Кабинет лечение на Аутизъм

Онкологичен кабинет

Кабинет Диабетна невропатия

Физикална терапия и рехабилитация

Кабинет Източна медицина

Алтернативна медицина

Грация М Руси Русев ПДФ Печат Е-мейл

 

Кабинет по холистична медицина Грация М

 

КАБИНЕТ ПО ХОЛИСТИЧНА МЕДИЦИНА - ГРАЦИЯ М

 

Кабинетът е създаден през 1992 година. Той е един от първите в страната, чиято дейност е структурирана и изградена върху модерната концепция за връзката между емоционално, духовно и физическо здраве и красота.
Утвърждаването на природосъобразен начин на живот, постигането на вътрешна хармония и равновесие на тялото и душата, възпитаването на нова култура и ново отношение към физическото и психическото здраве и използването на нетрадиционни средства за профилактика и лечение са определящи в неговата работа.
Консултанти в кабинета са само дипломирани лекари, доказани специалисти в своята област, с познания и опит по отношение клиничните възможности на официалната медицина. За профилактика и лечение те предлагат на пациента комплексно въздействие в светлината на холистичния възглед за човека, като обръщат особено внимание на първоизточника на заболяването. Разглеждайки болестта по-широко относно причините и индивидуалните й прояви, нашите специалисти не отграничават физическите, емоционалните, духовните или умствени болести, а ги анализират като свързани аспекти на едно цяло.
Благодарение на своя професионализъм и като използват съвременни технически средства и последните новости в медицината те изследват много по-обстойно и обосновават на здрава научна основа методиките на естествената медицина и механизмите на лечебно действие на алтернативните методи.

 

Услуги
 • Безплатни консултации за приложението на чудодейните еликсири при профилактика и лечение.
  - всеки петък и всяка събота, с предварително записване. 
  Консултанти:
  - инженер-химик Никола Хлебаров, създател на чудодейните еликсири, член на internasional academy HOMO PERFECTUS INTEGRALIS;
  - д-р Е. Маринова, специалист по вътрешни болести;
  - д-р Й. Михайлов, микробиолог, д-р по вирусология.
 • Прием на проф. д-р Иван Топузов, д.м.
  Проф. д-р Иван Топузов, д.м. е учен с международна известност, специалист по целулит, разширени вени, хемороиди, затлъстяване и здравословно хранене, автор на повече от 130 научни труда, сред които 15 книги и учебници за студенти.
 • Ранна диагностика и метатерапия
  Ранна диагностика и метатерапия с последен модел метатрон "ОБЕРОН" чрез NLS - система за нелинеен анализ - д-р Гергана Димитрова, психоаналитик и Руси Русев - специалист по телеметрична обработка на данни при нелинеен анализ и терапия с апарат "Оберон";
 • Лечебни и релаксиращи масажи
  - класически
  - Сайонджи
  - тригер точков
  - антицелулитен
  - съединително-тъканен;
  - медомасаж;
 • Ирисодиагностика
 • Хомеопатия
 • психоанализа и психотерапия
 • Су-жок
 • рейки
 • регресия
 • Индивидуални програми
  Индивидуални програми за безлекарствено лечение на функционални смущения на нервната система, Мениеров синдром, главоболие и мигрена, безсъние и депресии, наднормено и ниско тегло, целулит, разширени вени и хемороиди, нощно напикаване, сексуални смущения и зависимости, заболявания на дихателната и храносмилателната системи и на опорно-двигателния апарат, смущения в обмяната на веществата и заболявания на сърдечно-съдовата система, полова слабост и безплодие, посттравматичен синдром и възстановяване след инфаркт и инсулт;
 • КУРСОВЕ:
  - Су-джок
  - Сайонджи
  - класически масаж
  - здравословно хранене - интензивни курсове по РЕЙКИ с международен сертификат.
 • В кабинета ще намерите:
  - Всички номера на чудодейните еликсири на инженер-химик Никола Хлебаров;
  - биологичноактивни добавки на руската корпорация "СИБИРСКО ЗДРАВЕ" и на други световни производители на 100% натурални, екологично чисти биологично активни добавки;
  - билкови рецепти, кремове и балсами против целулит, стрии, бръчки, разширени вени, пърхот и акне;
  - защитни пирамиди;
  - Су-джок пособия и специализирана литература; 
 •  

  ДИАГНОСТИКА И ТЕРАПИЯ НА ПАЦИЕНТИ
  с метатронът ОБЕРОН и компютърната програма МЕТАПАТИЯ
  чрез NLS - система за нелинеен анализ

  Ранната диагностика и прилагането на безлекарствени методи за профилактика и лечение днес са особено привлекателна възможност за всеки от нас.
  Такава възможност предлага уникалната и без световен аналог изследователска система за нелинеен аналин - NLS, която може да се отнесе към най-удивителните и перспективни достижение на естествознанието и медицината в началото на ХХІ век.

  Метатронът ОБЕРОН и компютърната програма МЕТАПАТИЯ, разработени в института по приложна психофизика в гр. Омск, измерват и анализират измененията на вълновите характеристики на магнитните полета на живите организми, на тяхната тъкан, на отделните клетки и даже на отделните ферменти и хормони, без отрицателни за здравето въздействия. Това позволява абсолютно безвредно да се получи най-пълна информация за здравето на човека, дори за съвсем началните прояви на заболяванията (в това число ракови и туморни). Такава ранна и безвредна диагностика не е по възможностите на другите съвременни медицински апарати (ултразвук, рентген, компютърна томография и даже на създадените през 90-те години на ХХ век апаратури като IMEDIS, EXPERT, VEGA и др.), които могат да установят само вече оформен процес.
  Информацията, която получаваме от телеметричната обработка на данните с нелинеен анализ, е далеч по-богата и създава цялостен детайлизиран образ на функционалното състояние на обследвания организъм, прави качествена оценка на всеки орган, на неговите части и функции.
  Чрез NLS метода се открива огнището на функционалните нарушения, оценява се характера на патологията и адаптивните способности на организма, контролират се ефективността и резултатите от прилагането на различни методи на терапевтично въздействие и се анализира динамиката на изменение на функционалното състояние на организма по време на лечението. Може да се провери от какви витамини, минерали и микроелементи имаме или нямаме нужда и кои са най-подходящите за нас хранителни добавки, хомеопатични или козметични продукти.

  Това изследване може да открие склонност към някои заболявания и да прогнозира възникването им; то установява скрити заболявания, които могат да протичат без видими прояви.
  Уникална е възможността на NLS да извършва медикаментозно тестване и да определя най-подходящите за изследвания пациент лечебни средства.
  Възстановяването на нормалната жизнена дейност на организма в случаи на остри и хронични заболявания чрез метода на биорезонансната терапия (МЕТА-терапия) и пробуждането на скритите резерви на организма посредством получени с помощта на апаратурата информационни препарати са друга забележителна възможност на системата за NLS анализ.
  Апаратурата е мобилна и позволява да се извършва диагностициране и терапия по домовете и работните места.

   

  Контакти
  Адрес на кабинета:
  София, бул. "Генерал Скобелев" 77 А, - до Руски паметник

  Телефони за информация и записване:
  (02) 951 68 09      
  048 795 284      ,             048 918 055           (без допълнителни импулси)

  Кабинетът работи всеки ден от 9 до 18 часа, без неделя.

  Адрес за кореспонденция:
  Руси Русев
  п.к. 97, 1606, София

  Електронна поща:
  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

  Web страници:
  http://graciam.hit.bg
  http://elixirs.hit.bg
  http://cellulite.hit.bg

  WAP страница:
  http://graciam.hit.bg/index.wml