Начало Здравословен живот

Алтернативна медицина

Хематологичен кабинет

Неврологичен кабинет

Кабинет Биофидбек

Кабинет лечение на Аутизъм

Онкологичен кабинет

Кабинет Диабетна невропатия

Физикална терапия и рехабилитация

Кабинет Източна медицина

Алтернативна медицина

Здравословен живот ПДФ Печат Е-мейл

 

Магазин ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ
Разполагаме с над 3000 здравословни артикула! Направете седмичния си шопинг сега!

Нашият магазин за Био храни и продукти е наречен "Здравословен живот". Разположен е в кв. Лозенец, в непосредствена близост до кръстовището на бул. „Джеймс Баучер” и ул. „Богатица”, както и недалеч от известното столично заведение "SOUTH PARK".


Нашият диетичен супермаркет е един от най-големите търговски обекти в България, предлагащи храни и стоки на биологичното земеделие и животновъдство. Постарали сме се да заредим магазина с всичко, което един човек, живеещ здравословен начин на живот, би потърсил за своето всекидневно хранене и всякакви други нужди. За нас е важно да осигурим на клиентите си богат избор и разнообразие от стоки и продукти, за да бъде здравословният живот на нашите клиенти също и приятен.Здравословен живот

Разполагаме с над 3000 артикула в магазина, които на практика покриват почти всички Био продукти, които се внасят или произвеждат в България. Он-лайн версията на нашия магазин съдържа всички позиции, които можете да намерите и на място в магазина.


Освен богатата селекция от здравословни храни и всякакви битови продукти, ние сме се постарали да получите и чудесно обслужване от нашите усмихнати консултанти Поли, Гери и Венци. Те са специално обучени и преминали курс по Програмата "Здравословен живот", така че да могат да обслужват не само опитните ни клиенти, но и такива, които тепърва започват да се хранят и живеят здравословно.

Адрес на магазина: гр. София 1407, жилищна група "Южен Парк", бл. 27 (до заведението Happy, бившия SOUTH PARK) - кръстовището на бул. Джемйс Баучър и ул. Богатица). Вижте на картата!
За връзка и поръчки: тел. 02/ 963 02 82 или 0882 828 828 или изпратете e-mail.


Прочети повече: http://www.zdravosloven.com/magazin/index.html

 

Служба по трудова медицина "Здравословен Живот". Бързо и качествено обслужване в цялата страна. Д-р Владимир Шишков.Прочети повече: http://www.zdravosloven.com/trudova-medicina/index.html

 

 

 

Mагнезиеви продукти Zechstein Original ® Zechstein

 

Пийте магнезий... през кожата